Sligro Foodservice

Sligro is al bijna 20 jaar Xandrion leverancier op het gebied van horeca groothandel. Via het raamcontract van Xandrion met Sligro profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities op zowel food als non-food producten. Hierdoor besparen zij veel tijd en geld en leveren niets in op kwaliteit en service.

Sligro is de foodpartner voor foodprofessionals. Zij willen foodprofessionals en hun klanten inspireren en ondersteunen met lekker, goed en eerlijk eten.

De 4 kanten van Sligro
Bij Sligro vindt u vier unieke eigenschappen: behulpzame medewerkers met veel productkennis, unieke producten, oplossingen en de vele voordelen die je hebt als je bij Sligro inkoopt.

Altijd goed en persoonlijk advies
Bij Sligro werken uitsluitend vakmensen die hun kennis graag met u delen. De vakmensen spreken uw taal en weten alles van onze 60.000 producten, en helpen foodprofessionals bij het kiezen van het juiste product. Voor dagverse en regionale producten werken ze samen met echte specialisten: de verspartners; Smit Vis, Slagerijen Kaldenberg, Smeding, Ruig. 

Unieke merken voor foodprofessionals
Bij Sligro vindt u een assortiment van ruim 60.000 exclusieve eigen merken en A-merken. De eigen merken en exclusieve importen zijn nergens anders verkrijgbaar, altijd scherp geprijsd en staan voor de beste kwaliteit. Sligro vindt het belangrijk dat foodprofessionals kunnen kiezen uit verantwoorde producten. Het label Eerlijk & Heerlijk is daarbij een handige gids.

Service en gemak voor ondernemers
De horeca verandert razendsnel. Daarom investeert Sligro continu in klantgerichte oplossingen, zoals de bestelservice en kennisplatforms voor foodprofessionals. Met de foodplatforms Foodbrigade, Sligro.nl en Exclusief magazine bent u altijd op de hoogte. Bovendien is Sligro altijd dichtbij en makkelijk bereikbaar. Binnen 20 minuten rijden vindt u een Sligro zelfbedieningsvestiging in heel Nederland. Laat u uw inkopen liever bezorgen, dan staat het netwerk van acht servicecentra voor u klaar.

Meer marge voor slimme inkopers
Sligro klanten kunnen rekenen op veel inkoopvoordeel. Sligro koopt groot in en geven dit voordeel door aan hun klanten. Als Xandrion deelnemer profiteert u daar bovenop nog van uniek inkoopvoordeel op de al scherpe Sligro prijzen.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Nog meer voordeel

Naast het voordeel dat u via Xandrion bij Sligro kunt behalen, profiteert u nog eens van extra voordeel als u producten van onderstaande leveranciers bij Sligro inkoopt.

Aarnink Vleeswaren

Vleeswaren en vleesconserven

Bonduelle Foodservice

Voedingsproducten

Cetraco

Vruchtensappen

Coca-Cola

Dranken

Diversey

Schoonmaakproducten

Délifrance

Bake-off producten

Tork

Hygieneproducten

Diversi Foods

Bake-off producten

Dr. Oetker / Koopmans

Voedingsproducten

Jacobs Douwe Egberts

Koffie en thee producten

ENKCO

Voedingsproducten

Farm Frites

Aardappelproducten

Kraft Heinz Foodservice

Voedingsproducten

Lipton Ice Tea

Zuivel en frisdranken

Molco / CSM Benelux

Bake-off producten

Nestlé Nederland

Voedingsproducten

OLA & Cup-a-Soup

IJs en soep

Red Bull

Dranken

Remia Foodservice

Sauzen en frituurvetten

Spadel (Spa & Bru)

Zuivel en frisdranken

Unilever Food Solutions

Voedingsproducten

Verstegen Spices & Sauces

Voedingsproducten

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement