Délifrance

Délifrance is al sinds 2009 Xandrion leverancier op het gebied van bake-off producten. Xandrion deelnemers profiteren van unieke inkoopcondities op de producten van Délifrance.

DÉLIFRANCE: EEN EIGENTIJDS ERFGOED
Al bijna 4 decennia reikt Délifrance oplossingen aan in de vorm van (Frans) brood, viennoiserie, patisserie en traiteurproducten bij aanbieders van ‘buitenshuis eten’, van de grote distributeurs tot aan de bakkers.

Het keurmerk van Délifrance: Franse know-how
Sinds mensenheugenis bereiden en verkoopt Délifrance producten gebaseerd op eeuwenoude Franse expertise. Dat erfgoed, het ambachtelijke, de bakkerstraditie, de hoge eisen waaraan smaak en kwaliteit moeten voldoen: de producten van Délifrance verspreiden die fameuze ‘Franse smaak’ over de hele wereld. Maar daarbij wordt niet vergeten de smaak aan te passen aan elk land, elke cultuur en elke klant!

De kracht van Délifrance: nabijheid
Délifrance heeft een uniek internationaal netwerk ontwikkeld van commerciële kantoren en bakkerijen. Ze zijn vertegenwoordigd in 20 landen in de wereld. Zo zijn zij in staat de recepten lokaal aan te passen en de diensten af te stemmen op lokale tradities en op de specifieke manier waarop producten worden verkocht en gekocht.

Het verschil van Délifrance: deelname aan de gehele keten
Als dochter van NutriXo naast molenaar Grands Moulins de Paris en dankzij de deelname in graancoöperatie VIVESCIA industries, kan Délifrance de gehele waardeketen volgen, van de graanselectie tot aan de keten van franchiselunchrooms.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement