Intrapost


Steeds meer bedrijven ervaren het gemak, de snelheid ende kostenbesparing die zij realiseren dankzij Intrapost. Een ontzorging van de totale postafhandeling waarin een hoog servicelevel, voordelige tarieven, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. Dat is Intrapost en postafhandeling is hun vak. Met het totaalconcept richten zij zich op het collecteren, sorteren en bezorgen van alle post en pakketten. Van grote en kleine bedrijven. Dat doen zij niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld.
 
De oplossingen van Intrapost, hét postbedrijf voor de zakelijke markt: 
  • Gemak. Op een door u gewenst moment haalt Intrapost dagelijks uw post, pakketten en/of mailingen op. Uw post wordt door hen gesorteerd en gefrankeerd. Dat bespaart u werk en de kosten van een frankeermachine.
  • Kwaliteit. De vakbekwame medewerkers en technologisch hoogwaardige computergestuurde sorteermachines staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau.
  • Ontzorging. Al uw poststukken worden binnen de gewenste tijd bezorgd: 24 uur, 48 uur, 72 uur of langer. Aan u de keuze. Immers, niet alle post moet even snel bezorgd worden en daarmee kunt u op kosten besparen.
  • Voordelig. Intrapost werkt tegen sterk concurrerende tarieven, die voor u voordeliger zijn. Verstuurt uw bedrijf, organisatie of instelling voor meer dan € 500,- porto per maand post? Dan biedt Intrapost verschillende oplossingen voor uw totale postafhandeling.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement