CWS

Marktleider in Nederland op het gebied van sanitaire hygiëne voor bedrijven.

Met de sanitaire dienstverlening van CWS wordt alles voor u geregeld. Van dispensermontage, onderhoud en reparatie, tot de levering van verbruiksartikelen zoals toiletpapier en zeep. U hebt er geen omkijken naar.


Xandrion en CWS werken al meer dan 15 jaar samen met als doel het creëren van representatieve toiletruimtes en waarborging van een goede hygiëne voor de hospitality en leisure branche. Xandrion deelnemers profiteren via het raamcontract met CWS van unieke condities en een betrouwbare service, die tijd en geld bespaart.
 
Hygiënisch toilet, blije gasten
Belangrijk onderdeel van de algehele beleving is de sanitaire ruimte. Richt het in met de stijlvolle en gebruiksvriendelijke dispensers van CWS - handmatige of contactloze bediening - voor een positieve beleving en tevreden bezoekers. Het is bovendien een duurzame keuze, als enige bedrijf in haar sector is CWS gecertificeerd met CO2-Prestatieladder Niveau 5.
 
Schoonloopmatten
Naast sanitaire voorzieningen heeft CWS ook een breed assortiment aan schoonloopmatten tegen de inloop van vuil en vocht. Indien gewenst ook voorzien van tekst en/of bedrijfslogo. Maak gebruik van de handige wissel- en reinigingsservice, zodat u altijd voorzien bent van een goed functionerende mat. Voor het behoud van een nette, veilige vloer en minder schoonmaakkosten.
 
Waarom CWS?

www.cws.com/nl-NL/hygiene
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden