Molco / CSM Benelux


Molco / CSM Benelux is sinds 2017 bij Xandrion aangesloten als leverancier op het gebied van bakkerijproducten. Xandrion deelnemers profiteren van unieke condities op het gehele assortiment van CSM Bakery Solutions.

Molco is een merk van CSM Bakery Solutions, een wereldleider in bakkerijproducten voor bakkers en de foodservicesector. CSM Bakery Solutions is actief in meer dan 100 landen. Het bedrijf onderzoekt wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en speelt daarop in met innoverende producten.

Ambachtelijke topkwaliteit
Kwaliteit en vernieuwing staan voorop. Bakkerijen en foodservicebedrijven voelen de druk van de retailsector en kunnen zich onderscheiden door superieure producten aan te bieden. Molco helpt hen daarbij, met een ambachtelijk en innovatief gamma van topkwaliteit dat alleen beschikbaar is voor professionele gebruikers.

Liefde voor het vak
Bakkerijen en foodservicebedrijven appreciëren de vakkennis en betrokkenheid van Molco. Met veel liefde voor het vak wenden onze specialisten al hun kennis aan om hen te helpen. Onze vertegenwoordigers, service consultants en marketingafdeling staan de bakkerijen en foodservicebedrijven bij met raad en daad.Een hart voor de klant
Molco wil een betrokken partner zijn die niet alleen rekening houdt met de vraag van de consument, maar ook met de wensen van bakkerijen en de foodservicesector. Molco doet veel meer dan producten leveren. We helpen onze klanten met tips over producten, presentatie, promotiemateriaal, recepten, belegtips en service.

De rijke traditie van Molco
Molco heeft een rijke traditie in de sector. Het bedrijf werd in 1945 opgericht in Antwerpen. De eerste diepgevroren deegproducten werden op de markt gebracht in 1975. Sinds 2000 maakt Molco deel uit van CSM Bakery Solutions. Molco behoort nu tot dezelfde groep als het vermaarde broodmerk Waldkorn®.

De authentieke smaak van Waldkorn®
Waldkorn® is een begrip voor broodliefhebbers die vakmanschap waarderen en houden van een authentieke smaak. Met veel respect voor traditie selecteert Waldkorn® voor elke broodsoort een speciale melange van granen en zaden. Onze klanten maken er dankbaar gebruik van om heerlijk brood te bakken in een boeiend en groeiend assortiment.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement