De Groot - Grootsgedrukt.nl


De Groot Drukkerij voorziet de deelnemers van Xandrion vanaf 2013 van het meest hoogwaardige drukwerk tegen de meest gunstige tarieven.

De Groot Drukkerij is een grafisch productiebedrijf in offsettechniek dat drukwerk produceert in alle maten, zwart-wit of kleur, brochure of boek. Alle varianten zijn mogelijk en van ontwerp tot afwerking, ze hebben alles in eigen huis. De Groot Drukkerij is marktleider in de productie van internetdrukwerk in Nederland. Via hun websites bieden zij standaardproducten in zo'n 140.000 uitvoeringen.

De missie van de organisatie is om gezamenlijk, door middel van goede communicatie, hoogwaardig drukwerk te produceren tegen de meest gunstige tarieven. Hierbij zijn de duurzaamheidcriteria een integraal onderdeel.

Kernwaarden van De Groot Drukkerij zijn respect hebben voor mens en milieu. Zij bieden hun werknemers een prettig werkklimaat en gebruiken innovatieve productiemethoden en milieuvriendelijke materialen die een efficiënte en schonere productie mogelijk maakt. Bijvoorbeeld door afvalreductie en gebruik van biologische inkten en tal van andere maatregelen.

De visie van De Groot is breed georiënteerd en gericht op de toekomst. Zij hechten groot belang aan innoveren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Door goede scholing, participeren in ondernemersplatformen van het KVGO zijn zij daar pro actief mee bezig. De managers en teamleiders zijn samen verantwoordelijk voor het kennis niveau van de medewerkers. Door het volgen van seminars, advisering door externe adviseurs en leveranciers en het lezen van actuele vakliteratuur blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Scholing en onderhoud zijn daarbij sleutelbegrippen.

Grootsgedrukt.nl
Op www.grootsgedrukt.nl kunt u terecht voor al uw online drukwerk, van papier tot poster of brochure. Daarnaast kunt u er ook om advies vragen en kiezen voor persoonlijk contact met één van de medewerkers.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement