Farm Frites

Farm Frites is sinds 2011 Xandrion leverancier op het gebied van friet en aardappelproducten. Xandrion deelnemers profiteren via het raamcontract met Farm Frites van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Farm Frites is in 1971 opgericht als een familiebedrijf en is sindsdien zijn afkomst trouw gebleven. De afgelopen jaren zijn zij uitgegroeid tot een multinationaal bedrijf dat wereldwijd actief is. Familiewaarden blijven echter het DNA van de organisatie. Deze komen terug in de relaties met klanten, medewerkers en telers die stuk voor stuk cruciaal zijn voor hun succes.

Zonder gepassioneerde medewerkers was Farm Frites er nooit in geslaagd om uit te groeien tot het internationale aardappelverwerkende bedrijf van nu. Samen met de telers zetten zij zich niet alleen in voor verduurzaming van de aardappelteelt, maar leggen zij ook wat de kwaliteit betreft de lat steeds hoger voor maximale opbrengst per hectare en een nog betere aardappelkwaliteit. De waardevolle lange termijn klantrelaties waar het bedrijf op is gebouwd, zijn te danken aan het feit dat zij oog hebben voor hun klanten: ze weten wat hen beweegt, ze voldoen aan hun specifieke eisen en bieden oplossingen op maat aan. De diepgaande aardappelkennis van Farm Frites gecombineerd met het streven om hun foodservice-klanten zo goed mogelijk te begrijpen en ondersteunen, is wat hen onderscheidt en waar hun klanten voor kiezen.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement