Verstegen Spices & Sauces


Familiebedrijf Verstegen Spices & Sauces is sinds 2017 Xandrion leverancier. Xandrion deelnemers profiteren van unieke inkoopcondities op de producten van Verstegen. Het assortiment bestaat onder andere uit kruiden, specerijen, kruidenoliën, marinades en sauzen.

Verstegen Spices & Sauces helpt u graag bij het creëren van de mooiste smaken. En die smaken beginnen bij de puurste ingrediënten. Bij Verstegen wordt geloofd dat de beste kwaliteit begint bij de oorsprong, daar waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken ze samen met lokale boeren aan de puurste kruiden & specerijen. Vanaf hier hebben ze alles in eigen hand: van transport, tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen ze al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer. 

Vanuit die gedachte willen ze iedereen verrassen en inspireren. Met hun passie voor de mooiste smaken. Met authentieke en vernieuwende recepten en producten én met alle aandacht voor gezondheid.

Inspiratie
Verstegen inspireert u graag, maar laat zich ook graag inspireren door u. Door uw passie voor smaak. Verstegen denkt met u mee. Om zo samen ideeën te realiseren en nieuwe, onderscheidende concepten en producten te ontwikkelen. Door innovatie en met inspiratiesessies en workshops met hun klanten en (bekende) chefs in onze foodstudio ‘Taste-Inn’. 

Missie
Verstegen werkt elke dag aan hun missie: Verstegen wil iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten. Waar ook ter wereld.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement