Gulf Bulk & Tankpassen


Sinds 2008 kunnen Xandrion deelnemers via het raamcontract met Gulf Nederland B.V. profiteren van de unieke voordelen op brandstoffen (bulk & tankpassen).

Gulf is een internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen voor de industrie en bedrijfs- en consumentenmarkt. Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, gedurende al meer dan 100 jaar.

In Nederland koopt Gulf haar producten in bij de oliemaatschappijen of importeert ze zelf. Gulf is in Nederland bekend als een grote speler op het gebied van retail brandstoflevering, maar ook om haar rechtstreekse levering van vloeibare brandstoffen en smeermiddelen aan diverse branches zoals industrie, vrije tijd, ziekenhuizen, transport, aannemerij, loon- en grondverzetbedrijven. Daarnaast heeft Gulf een groot marktaandeel in de levering aan de scheepvaart. Gulf heeft met talloze moderne tankschepen en tankauto’s haar distributie in eigen beheer.

Gulf reageert met technische innovaties en vernieuwingen op steeds veranderende behoeften in opslag, vervoer en logistiek. Gulf beoogt daarbij het leveren van uitstekende prestaties, ontwikkeling in technologie en naleving van de laatste regelgeving vanuit de kernwoorden ‘Quality – Endurance – Passion’.

Gulf behoort tot de Hindujagroep, één van de grootste gediversifieerde groepen in de wereld. De Hinduja-groep biedt werk aan meer dan 65.000 mensen wereldwijd in 35 landen en is eigenaar van bedrijven in de Banking & Finance, Energie (Oil & Power), Media, Technologie, sectoren Telecom & Transport.

De levering aan derden van Gulf brandstoffen in Nederland en Gulf smeermiddelen in Nederland en Duitsland maakt onderdeel uit van FinCo.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement