Van Happen Containers

Via het raamcontract van Xandrion met Van Happen Containers kunnen Xandrion deelnemers tegen uiterst scherpe condities gebruik maken van de dienstverlening van Van Happen Containers. Van Happen Containers is de leverancier en voert zoveel mogelijk de landelijke dienstverlening zelf uit. Waar nodig maakt zij gebruik van enkele collega transporteurs.

Van Happen Containers stelt reeds decennia lang containers ter beschikking voor het inzamelen van diverse afvalstromen en voert het snel, vakkundig en hygiƫnisch af, waarna het op de meest milieuvriendelijke wijze verwerkt wordt.

Naast afvalinzameling is Van Happen Containers sterk in het verhuren en verkopen, repareren en onderhouden van (eventueel op maat gemaakte) opslagcontainers en kantoorunits. Tevens transporteert het bedrijf bulk en zware en moeilijk te laden en te lossen goederen.

Van Happen Containers heeft Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Ze houdt in haar werken rekening met het effect van haar activiteiten op het milieu en heeft oog voor de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie.

Het bedrijf is ISO 9001, ISO 14001, VCA**, MVO Prestatieladder niveau-4 en CO2 Prestatieladder niveau-3 gecertificeerd en in het bezit van de Lean and Green Award.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement