Mars Nederland

Sinds begin 2016 is Mars Nederland aangesloten bij Xandrion als leverancier op het gebied van chocolade. Xandrion deelnemers profiteren van unieke condities op alle bekende chocolademerken die onder Mars vallen.

Mars is een familiebedrijf, wat al generaties lang heerlijke chocoladeproducten produceert. Met eeuwenoude merken, als Mars® en MilkyWay® is Mars één van de grootste chocoladeproducenten ter wereld. In Nederland is Mars marktleider en met meer dan 50 jaar ervaring in de impulsmarkt de partner op het gebied van chocolade.

Naast Mars® en MilkyWay® vallen ook de populaire merken M&M's®, Snickers®, Twix®,Balisto®, Bounty®, Maltesers®, Dove® en Freedent® en sinds dit jaar ook BE-KIND® onder de vlag van Mars. Met een ruim aanbod aan merken en smaken bieden we voor ieder wat wils en streven we ernaar om elke dag miljoenen mensen een momentje van plezier en voldoening te kunnen bieden. Kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn hierbij de speerpunten. Deze worden in de hele keten doorgevoerd: het start bij de inkoop van grondstoffen en eindigt bij een verantwoorde consumptie van de producten. Van cacaoboon tot winkelvloer dus!

Mars baseert het ondernemerschap op Vijf Principes. Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Wederkerigheid, Efficiëntie en Vrijheid vormen al sinds de oprichting in 1911 de basis voor wat zij doen en hoe zij dat doen. Ze klinken door in het denken en handelen van de medewerkers, de merken en de organisatie.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement