Van Geloven

Van Geloven is onze leverancier op het gebied van kwaliteitssnacks. Via het raamcontract van Xandrion met Van Geloven profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Van Geloven telt ruim 1000 medewerkers en 7 fabrieken. Hiermee zijn we al jarenlang een gerenommeerde speler op de markt voor snacks. Snacken zit in onze genen! Ons assortiment bevat kroketten, frikandellen, bami, loempia’s en saté, maar ook kipproducten en specialiteiten. Al onze producten worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, door kundige medewerkers met passie voor hun vak. We verkopen onze snacks onder verschillende eigen merknamen aan vrijwel alle Nederlandse en Belgische retailers. Daarnaast maken we snacks voor diverse grossiers in binnen en buitenland en leveren we aan diverse retailers en grossiers buiten de Benelux. Tevens produceren we ook voor industriële afnemers. 

Kwaliteit & traceerbaarheid
Uiteraard hechten we veel waarde aan kwaliteit. We voldoen zelf aan strenge kwaliteitseisen en stellen deze ook aan onze leveranciers. Onze inkoopafdeling koopt alleen de beste grondstoffen in tegen strenge inkoopeisen. Al onze grondstoffen zijn bovendien traceerbaar. Met behulp van Track and Trace kunnen we precies zien waar ze vandaan komen. Om onze keten goed te kunnen controleren, houden we deze zo kort mogelijk. Tot slot is ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor ons van belang. We nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied in de markt.
 

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement