Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is al vanaf 2002 Xandrion leverancier op het gebied van voedingsproducten. Via dit raamcontract profiteren deelnemers van unieke inkoopcondities op voedingsproducten van A-fabrikanten, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Iedere dag inspiratie

Unilever helpt chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden, zodat hun klanten blijven terugkomen.

Zij maken ingrediënten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur. En zorgen constant voor nieuwe ideeën en inspiratie voor een fris en verrassend menu.

Verstand van voeding
Unilever is al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann’s, Lipton en nog vele andere. Ze werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 74 landen. Ze weten dus hoe moeilijk het is het evenwicht te vinden tussen indruk maken op je klanten en winst maken.

Voor chef-koks door chef-koks
Unilever begrijpt de consument, je klant. Ze gebruiken deze kennis om chef-koks en cateringbedrijven op de hoogte te houden van de veranderingen in smaak bij het publiek. Samen met een team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen ze klanten om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. Dankzij de wereldwijde aanwezigheid, reizen keukenideeën de wereld rond.

Groeien voor de toekomst
Unilever stelt alles in het werk om gezonde en voedzame maaltijden op tafel te brengen, maar is ook bezorgd om de gevolgen voor de planeet. Duurzame ingrediënten en verpakkingen gebruiken, minder afval produceren en minder energie verbruiken, het maakt allemaal deel uit van de milieubewuste manier van zakendoen.

Voedsel is belangrijk voor ons
Daarom kun je op Unilever vertrouwen, om je te helpen bij het tegemoet komen van de behoeftes van jouw meest kritische klanten.
Producten en services door chefs, voor chefs.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement