Essity - Tork

Tork is sinds 2002 Xandrion leverancier op het gebied van professionele hygiëne oplossingen. Xandrion deelnemers profiteren via het raamcontract met Tork van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service.

Tork is wereldwijd het leidende merk op het gebied van hygiëne op de werkplek en professionele hygiëneoplossingen.
 
Van papieren handdoeken in de sanitaire ruimten van ziekenhuizen tot servetdispensers in restaurants, Tork levert een geweldige ervaring voor de gebruiker en een gemakkelijke ervaring voor de koper.
 
En als onderdeel van SCA streeft Tork ernaar om op een duurzame manier te voldoen aan uw wensen, zodat u tijd, geld en moeite bespaart en u zich kunt richten op de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Ons aanbod
Elke keer dat u iets moet afnemen, drogen, reinigen of oppoetsen, staat Tork voor u klaar. Het assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimten, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verder gaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement