BOERplay


Xandrion deelnemers kunnen bij BOERplay terecht voor een zeer breed assortiment in speeltoestellen en buitenmeubilair. Dit alles uiteraard tegen scherpe Xandrion tarieven.  

Als professioneel ontwerper en producent, beschikt BOERplay over meer dan 50 jaar ervaring als het gaat om het inrichten van ruimte. Samen met zusterondernemingen BOERurban en VISSERgroen bieden ze een breed scala aan mogelijkheden voor ruimtelijke inrichting. De focus ligt op het aantrekkelijk maken van de buitenruimte. Met op maat gemaakte ontwerpen, die worden versterkt door bijpassende speel- en beweegtoestellen, buitenmeubilair en groenvoorzieningen. Alles onder één dak op het gebied van de inrichting van buitenruimte!
 
Centraal uitgangspunt is dat alle menstypen ieder op hun eigen manier de ruimte kunnen gebruiken. Een goed ingerichte buitenruimte biedt voor ieder type mens, van jong tot oud, voldoende aanleiding om er te willen verblijven, te bewegen en anderen te ontmoeten.

De missie van BOERplay is de algemene ruimte, zoals openbare speelplekken, schoolpleinen, speeltuinen, recreatieplekken enzovoort, aantrekkelijk maken om te spelen. Kinderen kijken op hun eigen manier naar de ruimte en buiten is één grote speelplek. Elke ruimte biedt eigen mogelijkheden en uitdagingen. En daarom kijken ze door de ogen van de gebruiker, die van het kind. Gebaseerd op de visie van Bertus Mulder die 4 speltypes definieert. Namelijk rauwers, douwers, bouwers en schouwers.

BOERplay heeft als een van de weinige bedrijven in de branche nog een eigen productielocatie in Nederland. Naast hun dienstverlening in Nederland, exporteren ze producten naar verschillende landen binnen en buiten Europa.

Kijk voor meer informatie op: www.boerplay.com.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement