Oosterberg


Oosterberg is sinds 2013 Xandrion leverancier op het gebied van elektrotechnische materialen. Xandrion deelnemers profiteren van scherpe inkoopvoordelen op het gehele assortiment van Oosterberg.

Oosterberg is een succesvolle en snelgroeiende elektrotechnische groothandel met ruim 250 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. De deskundige medewerkers doen hun uiterste best om u met raad en daad bij te staan en te ondersteunen. Oosterberg is een oud familiebedrijf dat al 120 jaar bestaat. Naast de goede service en de no-nonsens benadering van de meest uiteenlopende uitdagingen worden ook het gemoedelijke karakter en de geborgenheid binnen de organisatie door de klanten gewaardeerd. Als één van de meest vooruitstrevende grossiers van Nederland blijven zij hun organisatie continu ontwikkelen en verder professionaliseren. 
 
Naast de gerenommeerde A-merken levert Oosterberg ook een breed palet aan eigenwijze niche merken. Zo vindt u bij Oosterberg alles van degelijke en betrouwbare artikelen tot speelse en innoverende productlijnen. Uiteraard leveren zij meer dan alleen producten. Ze weten als geen ander welke ontwikkelingen in de branche spelen en willen deze kennis graag met hun klanten delen.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement