Qualified Sales

Sinds 2017 is Duurzaam Oplossen - Qualified Sales Xandrion leverancier op het gebied van duurzame horeca oplossingen. Duurzaam Oplossen - Qualified Sales biedt milieuvriendelijke behandelsystemen voor olie-, vet en watermanagement. Naast de voordelen in de vorm van levensduur van uw vet/olie, leidingen en afvoeren en minder belasting voor het milieu profiteren Xandrion deelnemers ook nog van scherpe inkoopcondities m.b.t. deze duurzame horeca oplossingen.

Duurzame oplossingen
Op dit moment maakt Duurzaam Oplossen - Qualified Sales in de zakelijke markt het verschil met duurzame en in de praktijk veelvuldig bewezen oplossingen. Hiermee worden een aantal uitdagingen in een bedrijf direct en duurzaam opgelost. Dit op het gebied van:

  • Watermanagement - Scalewatcher;
  • Frituurmanagement - Frywatcher;
  • Rioolmanagement - Drainwatcher;
  • E-Steppy - Elektrisch vervoer. 

Professioneel begeleid
Duurzaam Oplossen - Qualified Sales biedt gepatenteerde oplossingen die aantoonbaar toevoegde waarde brengen in de werkprocessen. Gerealiseerd in nauwe en constructieve samenwerking met fabrikanten die meer dan 10 tot 20 jaar bestaan en zich inmiddels ruimschoots hebben bewezen. Daarnaast biedt Duurzaam Oplossen - Qualified Sales professionele begeleiding en gericht technisch advies. Doelgericht op weg naar een duurzaam resultaat!

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement