Conceptmobile


Conceptmobile zorgt ongemerkt dat het werkt! Goed internet op vakantie is tegenwoordig een must. Het wordt door de gast vaak niet meer geaccepteerd wanneer er geen, of geen goede, internet of Wi-Fi verbinding is. Heb je geen Wi-Fi dan loop je zelfs boekingen mis. Bovendien stijgt het datagebruik van het internet elk jaar fors en worden de gebruikerseisen steeds hoger.

Door onze specifieke kennis en jarenlange ervaring zien we helaas te vaak dat er, vaak zonder voldoende kennis, simpele routers en of modems geplaatst worden om de gast een vorm van internet te kunnen bieden. Dit zorgt echter vaak voor nog meer frustratie van de gast, de receptie en dus ook voor u als recreatie ondernemer.
 
Een goed Wi-Fi, tv of internetsignaal verzorgen is veel complexer dan alleen een Wi-Fi router of access point plaatsen. In tegenstelling tot thuis, heb je op een camping vaak te maken met grote aantallen gebruikers en vaak al bestaande complexe infrastructuren. Om dit zonder problemen te laten functioneren is er veel meer nodig dan alleen het plaatsen van een router. Alle componenten in een netwerk dienen nauwkeurig op elkaar afgestemd te worden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het internet signaal volledig bij de eindgebruiker terecht komt. Door het toepassen van “breedband management” zorgen we altijd voor een goede en betrouwbare Wi-Fi en internetverbinding en geven wij onze unieke 100% tevredenheidgarantie.
 
Conceptmobile werkt vanuit 4 vaste kernwaarden die uw netwerk tot een succes maken.
  • Snelheid
  • Connectiviteit
  • Capaciteit
  • Veiligheid

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Xandrion nieuwsbrief
Ik wil de Xandrion nieuwsbrief ontvangen
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement