Kwekkeboom Oven & Buitenhuis

Sinds 2015 is naast Royaan ook NewForrest aangesloten bij Xandrion als leverancier. Via dit raamcontract profiteren Xandrion deelnemers van exclusieve condities op Kwekkeboom Oven Snacks & (sinds 2017 ook op) Buitenhuis.

NewForrest is een toonaangevend producent van diepvries fingerfoods en snacks. We geloven dat appetisers ons toekomstige eetpatroon gaan bepalen. Onze focus is deze markt vorm te geven.

Meer dan ooit zal finger food ons eetpatroon in de toekomst bepalen. De merken van NewForrest hebben de basis hiervoor gelegd in de Benelux. NewForrest gelooft dat appetizers in aansluiting op veranderend consumentengedrag steeds relevanter wordt.

Het is de missie van NewForrest om de premium producten steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, waar het gaat om kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal: om elke hap culinair genot te bieden.

NewForrest volledig zelfstandig
Een deel van de merkenportfolio van Royaan (waaronder Van Dobben) wordt verkocht. De productielocatie aan de Watermolenweg in Wijk bij Duurstede herbergt, behalve de succesvolle R&D afdeling, voortaan de twee merken die warme finger foods in de Benelux op de kaart hebben gezet: Buitenhuis en Kwekkeboom Oven.

Voor meer informatie:

 
 
 
 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement