De telefoon staat roodgloeiend in Ede

Yes, het is weer zover! Voor Xandrion zijn de meest interactieve weken van het jaar aangebroken. Onze deelnemers kunnen hun inkoop controleren en hun welverdiende eindejaarsbonus uit laten keren. Dat betekent dat Xandrion momenteel Top of Mind is en wij ons van onze beste kant moeten laten zien. 
 
De weken voorafgaand aan de inkoopcontrole zijn altijd erg druk. Alle inkoopgegevens worden opgevraagd bij de aangesloten leveranciers, waarna wij deze gegevens controleren op onverklaarbare afwijkingen. Als de gegevens door ons zijn goedgekeurd worden deze, via een inkoopcontrole op onze besloten website, per leverancier gepresenteerd aan onze deelnemers. Daar wordt ook gelijk de daarbij horende eindejaarsbonus getoond. Vervolgens kunnen de deelnemers hun inkoopgegevens controleren en goed- of afkeuren. Als alle inkoopgegevens zijn goedgekeurd, wordt de eindejaarsbonus aan de deelnemer uitgekeerd.
 
Toegevoegde waarde
Dus hoe sneller de deelnemers hun inkoop controleren, des te sneller ontvangen zij hun eindejaarsbonus. Daarom vliegen de meeste deelnemers direct naar onze besloten website om in te loggen en hun inkoop over 2016 te controleren zodra wij hen informeren over het live gaan van de inkoopcontrole. Een spannend en mooi moment om de toegevoegde waarde van het inkopen via Xandrion heel concreet en inzichtelijk te maken. Gedurende het jaar profiteren onze deelnemers uiteraard ook van scherpe kortingen direct op de factuur, maar nu is het moment aangebroken om de opgebouwde eindejaarsbonus uit te keren. Ieder jaar weer een feestje!

Besparingsmogelijkheden 
Voor sommige deelnemers kan deze inkoopcontrole echter ook confronterend of teleurstellend zijn, bijvoorbeeld wanneer deze lager uitpakt dan verwacht. Aan ons de schone taak om hen dan op de verdere besparingsmogelijkheden te wijzen. In deze periode staan wij dan ook volop in contact met de deelnemers. Om hun eventuele vragen over de inkoopcontrole te beantwoorden, maar juist ook om hen te adviseren over inkoopsegmenten waar nog kansen liggen.

Door: Contractmanagement & Communicatie: Shanna de Jong

Overige blogs

20 maart 2019

Vergelijkt u ham met ham?

Als sales medewerker van Xandrion worden we met enige regelmaat uitgenodigd bij onze leveranciers. Natuurlijk goed, want zo krijgen wij gevoel bij de dienst of product die de leverancier aan onze klanten levert. Zo waren wij recent te gast bij één van de nieuw aangesloten leveranciers; Aarnink Vleeswaren.

23 juli 2018

Terug kijken & vooruit kijken

Xandrion is uitgegroeid van een coöperatief samenwerkingsverband RICN tot een organisatie die deel uit maakt van Compass Group PLC, een wereldwijd en beursgenoteerd bedrijf. Wat een mooi verhaal!

15 mei 2018

Delen & Spelen

Afgelopen maand zijn wij de spreekwoordelijke hei op gegaan. In Shanna’s blog leest u hier alles over.

1 april 2018

Het jaarlijkse feestje

15 januari 2018

Tender... Hoe, wat, waarom?

6 december 2017

WOL

8 november 2017

Second Opinion

12 oktober 2017

Aandacht, aandacht, aandacht…

11 oktober 2017

Let’s really focus on retention

3 augustus 2017

Groupies

25 april 2017

De kracht van het collectief

2 maart 2017

Op deelnemerbezoek

27 september 2016

De telefoon gaat alweer…

8 september 2016

Over hygiëne valt niet te twisten

31 augustus 2016

Ontploffingsgevaar

10 augustus 2016

Wat een mooi huwelijk!

 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement