Op deelnemerbezoek

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en heb ik me verder kunnen verdiepen in het businessmodel van Xandrion, zijn er veel gesprekken gevoerd met onze leveranciers en ben ik samen met collega Rutger op pad gegaan om een aantal relaties van Xandrion te bezoeken. Met name de bezoeken aan een aantal Xandrion deelnemers waren bijzonder leuk en een bron van inspiratie!

In gesprek met ondernemers die stuk voor stuk trots mogen zijn op wat zij hebben neergezet. Variërend van pannenkoekenrestaurants, vergader- en/of hotelaccommodaties tot bungalow- en campingbedrijven. Ondernemers die niet opgeven en een succes van hun bedrijf hebben weten te maken. Wat mooi om te horen dat Xandrion daar de afgelopen jaren een bijdrage aan heeft kunnen leveren! Ook is het goed om uit eerste hand te horen wat er leeft en waar Xandrion nog meer toegevoegde waarde kan bieden en wat er binnen onze dienstverlening nog beter kan.

Verder zitten we volop in gesprekken met bestaande leveranciers van Xandrion, leveranciers van Compass Group en eventueel nieuwe leveranciers voor beiden. Ons doel hierbij is het optimaliseren van de inkoopcondities en het toevoegen van nieuwe raamovereenkomsten. Hiermee kunnen we onze trouwe, bestaande deelnemers een dienst bewijzen en Xandrion met een nog scherpere propositie in de markt zetten.

De kracht van een groot inkoopnetwerk is enorm. We bundelen volumes, maar delen ook kennis en vaak is vanuit het bestaande netwerk ook groei mogelijk. Immers kennen we met elkaar zoveel collega-ondernemers die ons inkoopnetwerk kunnen versterken met volume en kennis waardoor wij mooie besparingen voor hen kunnen realiseren. Onze inkoopadviseurs blijven daar naar op zoek gaan, maar voelt u zich s.v.p. ook vrij om  elkaar hier spontaan mee te blijven helpen.

Benieuwd waar wij ons de komende periode mee bezig houden? Hierbij alvast een tipje van de sluier:
 
  • Meer raamovereenkomsten met professionele leveranciers;
  • Waar mogelijk aanscherping van bestaande condities;
  • Een gezamenlijke bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en onze visie/strategie te delen;
  • Vooral meer bezoeken van mijzelf aan de mooie groep Xandrion deelnemers die wij dagelijks mogen ondersteunen bij hun inkoop.

Door Eric Maurits, Algemeen Directeur

Overige blogs

20 maart 2019

Vergelijkt u ham met ham?

Als sales medewerker van Xandrion worden we met enige regelmaat uitgenodigd bij onze leveranciers. Natuurlijk goed, want zo krijgen wij gevoel bij de dienst of product die de leverancier aan onze klanten levert. Zo waren wij recent te gast bij één van de nieuw aangesloten leveranciers; Aarnink Vleeswaren.

23 juli 2018

Terug kijken & vooruit kijken

Xandrion is uitgegroeid van een coöperatief samenwerkingsverband RICN tot een organisatie die deel uit maakt van Compass Group PLC, een wereldwijd en beursgenoteerd bedrijf. Wat een mooi verhaal!

15 mei 2018

Delen & Spelen

Afgelopen maand zijn wij de spreekwoordelijke hei op gegaan. In Shanna’s blog leest u hier alles over.

1 april 2018

Het jaarlijkse feestje

15 januari 2018

Tender... Hoe, wat, waarom?

6 december 2017

WOL

8 november 2017

Second Opinion

12 oktober 2017

Aandacht, aandacht, aandacht…

11 oktober 2017

Let’s really focus on retention

3 augustus 2017

Groupies

25 april 2017

De kracht van het collectief

23 maart 2017

De telefoon staat roodgloeiend

27 september 2016

De telefoon gaat alweer…

8 september 2016

Over hygiëne valt niet te twisten

31 augustus 2016

Ontploffingsgevaar

10 augustus 2016

Wat een mooi huwelijk!

 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement