De dag van…Marian, uw inkoopadviseur bij Xandrion

De dag begint…
…met als het meezit het getringel van de wekker om 6:20 uur. Als het niet meezit ben ik al eerder gewekt door mijn dochter Nikki, die nogal onhandig bij mij in bed kruipt. Ze kletst mij gelijk de oren van ‘t hoofd: “Mama, ik heb toch zó gek gedroomd”. Ik ben gelijk wakker. Nog even knuffelen en dan eruit. Als we zijn gewassen, aangekleed en opgemaakt gaan we naar beneden. Na ontbijt, kop thee en schooltas met lunch stappen we een uurtje later in de auto en rijden we richting de BSO. Nadat ik Nikki afgezet heb, draai ik 10 minuten later de A50 op richting Ede. Zonder file ben ik met een half uurtje vaak als eerste op kantoor.

Xandrion…                                                                              
… is gehuisvest in een witte villa in een statige straat te Ede. Een fijne werkplek voor ons allen. Ik kom binnen, zet het antwoordapparaat uit en activeer het koffieapparaat. Ondertussen ruim ik de vaatwasser in (of uit) en wacht tot het apparaat opgewarmd is en neem nog een kop thee. Mijn kantoor, dat  ik deel met 1 collega, is op de eerste verdieping. Met mijn handen vol post, grote tas, thee loop ik de trap op. Computer, lampen en radio gaan aan en mijn werkdag is begonnen.

Langzaam druppelen mijn collega’s één voor één binnen: “Goedemorgen, goedemorgen”. De mailbox is goed gevuld na een dag PTA (PartTime Afwezig) met e-mails van collega’s, van deelnemers, leveranciers en spam. Ik scan de ontvangen e-mails en neem deze voor zover mogelijk in behandeling. Vind ik belangrijk, een vlotte reactie geven. De verslagen in ons extranet zijn ook opgelopen. Ik lees deze graag, want ik wil op de hoogte zijn van wat er zoal speelt bij onze deelnemers en leveranciers. Mede door telefoontjes, voorbereidingen van overleg en deelnemerbezoeken, vragen van collega’s en een enkel overleg vliegt de ochtend om. En dan is het al weer 12 uur: lunch.

Na een gezellige gezamenlijke lunch…
…in de keuken schuif ik weer achter mijn bureau. De middag is een voortzetting van de morgen. De telefoon blijft maar gaan en ondertussen probeer ik zelf ook een aantal telefoontjes te plegen. Er moeten agenda’s gevuld worden. Voor zowel fysieke afspraken op locatie als afspraken voor een telefonisch contactmoment. Alles moet kloppend ingepland worden, qua planning, tijd en locatie. Een uitdagende puzzel. Een appeltje eitje als alles loopt zoals ik het in mijn hoofd heb. Maar helaas werkt dat niet altijd zo in de werkelijkheid. Na nog enkele kleine klusjes zit de dag er al weer op, de computer, lampen en radio gaan uit en met een “fijne avond!”, sluit ik de voordeur achter mij dicht. Ik ga mijn meisje ophalen.

Door: Marian Okhuijzen Mulder - Inkoopadviseur

Overige blogs

20 maart 2019

Vergelijkt u ham met ham?

Als sales medewerker van Xandrion worden we met enige regelmaat uitgenodigd bij onze leveranciers. Natuurlijk goed, want zo krijgen wij gevoel bij de dienst of product die de leverancier aan onze klanten levert. Zo waren wij recent te gast bij één van de nieuw aangesloten leveranciers; Aarnink Vleeswaren.

23 juli 2018

Terug kijken & vooruit kijken

Xandrion is uitgegroeid van een coöperatief samenwerkingsverband RICN tot een organisatie die deel uit maakt van Compass Group PLC, een wereldwijd en beursgenoteerd bedrijf. Wat een mooi verhaal!

15 mei 2018

Delen & Spelen

Afgelopen maand zijn wij de spreekwoordelijke hei op gegaan. In Shanna’s blog leest u hier alles over.

1 april 2018

Het jaarlijkse feestje

15 januari 2018

Tender... Hoe, wat, waarom?

6 december 2017

WOL

8 november 2017

Second Opinion

12 oktober 2017

Aandacht, aandacht, aandacht…

11 oktober 2017

Let’s really focus on retention

3 augustus 2017

Groupies

25 april 2017

De kracht van het collectief

23 maart 2017

De telefoon staat roodgloeiend

2 maart 2017

Op deelnemerbezoek

27 september 2016

De telefoon gaat alweer…

8 september 2016

Over hygiëne valt niet te twisten

31 augustus 2016

Ontploffingsgevaar

10 augustus 2016

Wat een mooi huwelijk!

 

Contact

Xandrion - Uw inkoopnetwerk
Bezoekadres
Stationsweg 95, 6711 PM Ede
Telefoonnummer+31 (0)318 - 421 655
E-mailadres
KvK 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
Gegevens verzenden
Compass Group
Xandrion is onderdeel van Compass Group Nederland Holding B.V.
Xandrion BV staat ingeschreven bij KvK Centraal Gelderland 09118464
BTW nr. NL8097.67.831.B01
 
© Xandrion | privacy statement